U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Psysalon - Samen verder

Datum: 24-06-2015

Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie: Daendelsstraat 57, Den Haag

Klik hier voor meer informatie

Wij zijn zeer verheugd u te mogen uitnodigen voor de psysalon in Den Haag.

Met psysalon biedt Ypsilon een nieuwe vorm van voorlichting en ontmoeting voor iedereen die betrokken is bij iemand met een kwetsbaarheid voor psychose.

Deze bijeenkomst, georganiseerd volgens de formule van het alzheimer- en autismecafé, gaat over hoe je samen kunt werken aan herstel. Herstellen kan alleen met steun van de omgeving. De hervormingen in de zorg gaan hier ook vanuit. Van de eigen kracht van de patiënt en van de mogelijkheden van zijn netwerk, waaronder de mantelzorgers. Maar hoe doe je dat? Hoe pak je dat samen aan?

In psysalon worden twee mensen  geïnterviewd en gevraagd naar hun ervaring. De interviews zullen gespreksstof en tips opleveren. Luisteren en kennis opdoen, praten met ervaren mantelzorgers en het delen van uw ervaringen, daar gaat het om in deze bijeenkomst.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen. Kent u andere mensen die belangstelling hebben? Neem ze mee! Ook hulpverleners zijn welkom.

Datum              woensdag 24 juni 2015
Tijd                  19.30 - 21.30 uur
Plaats             Landelijk bureau Ypsilon, Daendelsstraat 57, 2595 XT Den Haag
Bijdrage           € 5,- per persoon voor koffie, thee en een drankje
Aanmelden       Niet verplicht, maar wel fijn

Meer informatie: www.psysalon.org of mmarkx@ypsilon.org

Het landelijk bureau ligt op 10minuten lopen vanaf station Den Haag Centraal én vanaf station Laan van Nieuw-Oost-Indie.
Klik hier voor de routebeschrijving.

 

 

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster