U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Evenement: Last Man Standing

Datum: 24-06-2017

Locatie: IJsselmeer

Klik hier voor meer informatie

Sta op tegen de lange wachtlijsten in de psychische zorg

Sta op voor jezelf, voor iemand die je kent of voor al die mensen die te lang moeten wachten op hulp.

 

Zin in een te gekke uitdaging? Face yourself, challenge your MIND en doe mee met Last Man Standing: een uniek event in Nederland. Probeer samen met 299 anderen zo lang mogelijk op een paal in het IJsselmeer te staan.

Waarom meedoen aan dit bijzondere evenement?
Omdat je de uitdaging met jezelf wil aangaan of omdat je simpelweg wil winnen van je vrienden. Wie blijft er het langste op zijn of haar paal staan? Het wordt een onvergetelijke dag met 300 palen, muziek, het delen van verhalen en veel gezelligheid. Natuurlijk wil jij deze fantastische ervaring niet aan je voorbij laten gaan.

Met dit evenement vragen we aandacht voor de (dramatische gevolgen van de) te lange wachtlijsten in de psychische zorg. Sta op voor jezelf, voor iemand die je kent of voor al die mensen die te lang moeten wachten op hulp.

Doe mee op zaterdag 24 juni!
Er zijn slechts 300 palen en er is nu al veel animo, dus schrijf je vandaag nog in. Dit kan natuurlijk ook met z’n tweeën of met een heel team.

Is paalstaan niet voor jou weggelegd maar sta je wel achter dit event? Dan kun je ook meedoen door het event te steunen. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster