U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: 'Thuis werken in combinatie met een dierbare die psychisch ziek is’

Datum: 25-08-2021

Tijd: 19:00 - 20:30

Locatie: Online via Zoom

Klik hier voor meer informatie

Thuis werken in combinatie met dierbare die psychisch ziek is
Door de coronauitbraak zijn veel mensen vanuit huis gaan werken. De grens tussen werk en privé is vervaagd. Dat is voor alle mensen die werken een uitdaging geweest. Maar als je elke dag te maken hebt met iemand die psychisch uit balans is, komen daar extra uitdagingen bij. Want hoe zorg je dat de balans goed blijft tussen je werk en voor je dierbare zorgen? Maak je het bespreekbaar op je werk en wat zeg je wel en niet?
Ga in gesprek met andere deelnemers aan de online bijeenkomst.

De bijeenkomst
De bijeenkomst wordt begeleid door Cisca Goedhart en Marloes Martens. Cisca is ervaringsdeskundige en voorzitter van Labyrint-In Perspectief. Er wordt een ervaringsverhaal gedeeld en na een korte voorstelronde gaan we in gesprek over het onderwerp thuis werken in combinatie met een dierbare die psychisch ziek is. Er is veel ruimte voor het uitwisselen van tips en tricks.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelding is wel vereist. Na aanmelding ontvangt u een link om deel te nemen. Er is een maximum van 15 deelnemers. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via een mail aan: info@rescon.nl.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster