U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Workshop: Ziek?Hoezoziek?

Datum: 26-03-2016

Tijd: 11:00 - 16:00

Locatie: Den Haag

Klik hier voor meer informatie

Gebrek aan ziekte-inzicht bij uw familielid? In deze workshop leert u gespreksvaardigheden en praktische oefeningen om in uw situatie te kunnen toepassen. De gespreksvaardigheden helpen u op een andere manier om te gaan met het ontbrekende ziekte-inzicht bij uw naaste en het contact te behouden. 
Gebrek aan ziekte-inzicht bemoeilijkt het contact met onze zieke familieleden. Ypsilon heeft - met steun van psychiater Jules Tielens - deze workshop ontwikkeld over hoe u wél in gesprek kunt blijven met uw familielid.

De workshop wordt gegeven door ervaren en getrainde familieleden. 

Aanmelden:

Stuur een mail aan mmarkx@ypsilon.org of bel met 088 000 21 20
U kunt de bijdrage overmaken op NL75 INGB 0004 736538 t.n.v. Ypsilon, onder vermelding van workshop 26 maart en uw naam, woonplaats en e-mailadres. Inschrijving gaat op volgorde van ontvangst van de betaling.

Prijs

De prijs van de workshop bedraagt: € 75,- voor leden van Ypsilon en € 150,- voor niet-leden*. 

*Aangezien de contributie voor het lidmaatschap € 57,- per jaar bedraagt, kunt er ook voor kiezen lid te worden. U profiteert dan, naast het voordeel van de ledenprijs, van het complete aanbod van Ypsilon. Klik hier voor informatie over het lidmaatschap.

Brochure

Bij de workshop hoort een (online) brochure ‘Ziek? Hoezo ziek?’ over verbindende gespreksvaardigheden. Deze brochure geeft achtergrondinformatie en verdieping. Deze brochure is te bestellen via de webwinkel.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster