U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Congres: Ract congres 'Green Mental Health' WORDT VERPLAATST

Datum: 26-03-2020

Tijd: 08:30 - 16:35

Locatie: LocHal, Tilburg

Klik hier voor meer informatie

Tijdens het congres laten we samen zien wat er de afgelopen jaren bereikt is, worden de eerste tastbare uitkomsten van het landelijk onderzoek van het Trimbos-instituut gepresenteerden en ontdekken we wat ons nog te doen staat. 
 
Deze dag is een uitgelezen kans om in gesprek te komen met teams die inmiddels de nodige ervaring hebben opgedaanen om kennis en informatie uit te wisselen met andere collega’s uit het land, waardoor er nieuwe ideeën, plannen, samenwerkingsverbanden en netwerken kunnen ontstaan.
 
Het congres is interessant voor zowel debutanten als RACT-experts van het eerste uur. Het programma wordt breder dan de voorgaande edities. Dit jaar besteden we extra aandacht aan het sociaal domein, jeugdzorg, verslavingszorg en forensische teams. Ook de nieuwe pilots zoals het Sherpa-project uit Tilburg en andere verrassende en innovatieve pilots komen ruim aan bod, zoals de samenwerking met wijkteams. Tijdens de vooravond organiseren we samen met vele partners een masterclass voor gevorderden.

Ga voor meer informatie naar greenmentalhealth.nl of schrijf je alvast in. Later volgt het voorlopige programma.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster