U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Evenement: World Bipolair Day

Datum: 28-03-2019

Locatie: overal in het land

Klik hier voor meer informatie

Poëzie- en schrijfwedstrijd over bipolariteit

Schrijven, dichten, spelen met taal: het is voor velen een heerlijke bezigheid. En vaak is het ook heel heilzaam en helend. Een mooi gedicht of verhaal kan veel mensen troost bieden. Het brengt ontroering, een lach of een traan teweeg. Het kan nét die gevoelige snaar raken door een originele invalshoek, een bijzondere woordkeus of ritme en rijm in de regels.

Het thema voor World Bipolar Day is dit jaar bipolariteit in de literatuur. World Bipolar Day vindt dit jaar plaats op 28 maart 2019. Op meerdere plaatsen in Nederland worden er door plusminus in samenwerking met het kenniscentrum bipolaire stoornissen bijeenkomsten georganiseerd. Op de website van plusminus en van het kenniscentrum bipolaire stoornissen vindt je meer informatie over waar de bijeenkomsten zijn. Wij willen graag een stem geven aan al die creatieve minds die er in ons land zijn! En daarom starten we in het kader van World Bipolar Day een Poëzie- en schrijfwedstrijd met als motto bipolariteit. Dus ben jij gek op poëzie en korte verhalen en schrijf je zelf ook wel eens een gedicht of kort verhaal en heb je een bipolaire aandoening of ben je betrokkene van iemand met een bipolaire aandoening?
Stuur je gedicht of kort verhaal voor 15 maart 2019 in naar voorzitter@plusminus.nl ! De winnaar ontvangt de Willem Nolenprijs 2019.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster