U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Evenement: Ontmoetingsbeurs Bipolaire stoornis en psychose

Datum: 28-03-2019

Tijd: 18:30 - 21:00

Locatie: Bibliotheek Zeeland, Kousteensedijk Middelburg

Klik hier voor meer informatie

In het kader van World Bipolar Day, die dit jaar in het teken staat van ‘Literatuur’ organiseert de landelijke vereniging Plusminus (voorheen VMDB) in samenwerking met ggz Emergis, stichting Hersteltalent en ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland een ontmoetingsbeurs. Deze bijeenkomst is voor mensen die last hebben van een bipolaire stoornis en/of psychoses, hun naasten en behandelaars. Ook mensen die geïnteresseerd zijn in dit thema zijn welkom.

De inloop is om 18.30 uur in de foyer (souterrain) van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, Kousteensedijk 7 in Middelburg.

Tijdens de bijeenkomst vertelt schrijfster en ervaringsdeskundige Dineke Ypeij van het boek ‘De smaak van hemel & hel’ haar verhaal. In de pauze presenteren verschillende organisaties zich waaronder ggz Emergis, stichting Hersteltalent, Ypsilon en plusminus – leven met bipolariteit. Verder is er info te vinden van stichting Samen Sterk zonder Stigma, MIND, Depressie vereniging, Social Run, Psychosenet, VR-experience ‘De verwarde man’ et cetera. Na de pauze wordt Luc Vercauteren geïnterviewd door psychiater Jeroen Kloet over zijn boek ‘Grenzeloos Geluk’ dat dit jaar is uitgekomen. Een inspirerend verhaal over zijn fietstocht naar Teheran. Aan het eind van de avond is er een boekenverloting.

 

De bijeenkomst is gratis. Een donatie wordt op prijs gesteld. Graag aanmelden via zeeland@plusminus.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de regionaal contactpersoon van plusminus

Petra d’Huy

06 22 64 46 52 (ook via Whatsapp)

zeeland@plusminus.nl

www.plusminus.nlTerug naar agenda-overzicht
sluit venster