U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Televisie-uitzending: Documentaire Psychose! zondagmiddag op televisie

Datum: 29-03-2015

Tijd: 16:15 - 17:00

Locatie: Themakanaal NPOdoc

Klik hier voor meer informatie

Themakanaal NPOdoc zendt op zondagmiddag 29 maart 2015 de documentaire Psychose! uit. Psychose! is een op waarheid gebaseerd verhaal van hoop, inzicht en kracht. De film geeft een duidelijk inzicht in de wereld van psychoses. Hoe het te herkennen, hoe ernaar te handelen en hoe ervan te herstellen. De ervaringsdeskundigen in de film bieden een stem en gezicht aan een doelgroep die deze nodig heeft, en maken het onbespreekbare bespreekbaar. De film is ontwikkeld om het taboe rondom psychoses te doorbreken en vroeg signalering en herstel te bevorderen.

De film maakt deel uit van de voorlichtings- en beeldvormingscampagne 'Het is nooit te laat' en gaat samen met onder andere interactieve bijeenkomsten, sprekers en een werkboek.

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster