U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Cursus: Psychische problemen in de familie (11 bijeenkomsten)

Datum: 30-09-2019

Tijd: 16:00 - 18:00

Locatie: GGZ Rivierduinen, Sandifortdreef 19

Klik hier voor meer informatie

Wanneer iemand in je omgeving psychische klachten heeft merk je daar als betrokkene veel van. Je partner komt bijvoorbeeld tot weinig activiteiten en heeft al langere tijd een sombere stemming. Of je moeder kampt met angsten waardoor ze de deur nog nauwelijks uitkomt. Wat doet het met jezelf en hoe ga je er mee om?

 

Tijdens de cursus vergroot je je kennis, inzicht en vaardigheden rondom het omgaan met psychische problemen. Er is aandacht voor het psychisch functioneren, communicatieve vaardigheden, grenzen stellen en het onderkennen van het belang van eigen behoeften en sociale steun. Daarnaast kom je in contact met anderen in een vergelijkbare situatie.

 

De cursus bestaat uit 11 bijeenkomsten. Deze zullen van 16.00 tot 18.00 plaatsvinden bij GGZ Rivierduinen (Sandifortdreef 19). Voor deze cursus wordt alleen een kleine bijdrage voor materiaalkosten gevraagd. Voor meer informatie en aanmelden kijk je op www.rivierduinen.nl/agenda, of neem je contact op via 071-8908888 en preventie@rivierduinen.nl.

De cursus is bedoeld voor familie en naasten van mensen met psychische klachten.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster