U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Symposium: Meet the Experts

Datum: 30-11-2015

Locatie: Toneelschuur Haarlem

Klik hier voor meer informatie

100% Recovery. Hoe pak je dat aan? Rokus Loopik heeft de trend gezet. Meer aandacht voor de mensen die het werkelijk moeten gaan doen. Ervaringsdeskundigen en familie-ervaringsdeskundigen een eigen jaarlijks platform bieden en elkaar inspireren. De afgelopen jaren hebben we veel personen en kennis vanuit de VS laten overkomen. Dit jaar gaan we het weer anders doen en kijken wat we al in huis hebben en wat onze Zuiderburen al ontwikkeld hebben. 

De afgelopen jaren wordt veel gepubliceerd over herstel. Dit is een goede ontwikkeling. Maar hoe staat het met de praktijk? Is het begrip herstel echt doorgedrongen tot op de werkvloer? Krijgen cliënten van de geeestelijke gezondheidszorg echt meer eigen regie? Durven professionals hun domeinen los te laten? Hoe dragen bestuurders van GGZ-instellingen bij aan een meer op herstel georienteerde geestelijke gezondheidszorg? 

Op dinsdag 1 december 2015 gaan we in de Toneelschuur in Haarlem de balans opmaken. Samen met een grote groep ervaringsdeskundigen en familie-ervaringsdeskundigen en bevriende professionals en bevlogen bestuurders uit Nederland en Vlaanderen. We gaan met elkaar in debat en laten zien wat er werkelijk op de werkvloer gebeurt. Veelbelovende projecten die inzetten op meer eigen regie krijgen de ruimte en zetten we in de spotlights. 

Zoals jullie dat inmiddels gewend zijn, doen we dat op een informele manier. Met een bijzondere opening, goede muziek, de beste cappucino’s, een hapje en een drankje en vooral een informele sfeer. Kom je ook? Inschrijven kan via: www.ggzplussymposium.nl/index.php/meet-the-expert-3/inschrijvenmte3

Met vriendelijke groet,

GGZ+

info@ggzplus.nl

www.ggzplussymposium.nlTerug naar agenda-overzicht
sluit venster