U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Ik zorg, dus ik PHAMOUS (RGOc)

Datum: 31-01-2013

Tijd: 13:30 - 17:00

Locatie: Rode zaal UMCG Groningen

 

Symposium

‘Ik zorg, dus ik PHAMOUS’

31 januari 2013, 13.30 uur, Rode Zaal UMCG

Tijdens dit symposium wordt de rol belicht van ROM PHAMOUS in het zorgproces van patiënten met een psychose. ROM PHAMOUS is vooral bedoeld als instrument voor de jaarlijkse evaluatie van de zorg en het bijstellen van het behandelplan. Er wordt gekeken naar psychische en lichamelijke klachten, kwaliteit van leven en de (on)gewenste effecten van medicatie. Daarnaast kan het instrument voor andere doeleinden worden ingezet, zoals wetenschappelijk onderzoek.

De vragen waarom dit belangrijk is, hoe dit kan worden gedaan en wat de uitkomsten van studies met PHAMOUS data zijn, komen in dit symposium aan bod.

Rob Giel OnderzoekcentrumHet Rob Giel Onderzoekcentrum is een samenwerkingsverband van Lentis, GGZ Friesland, GGZ Drenthe, Dimence, Mediant en het Universitair Centrum Psychiatrie van het UMCG, met als doel bestaand wetenschappelijk onderzoek in de noordelijke provincies te bundelen en te versterken, en nieuw onderzoek te ontwikkelen op het gebied van psychiatrische zorg. naar psychische en lichamelijke klachten, kwaliteit van leven en de (on)gewenste effectenvan medicatie. Daarnaast kan het instrument voor andere doeleinden worden ingezet, zoals wetenschappelijk onderzoek.

Toegang: gratis
Aanmelden: via www.rgoc.nl of via www.rgoc.nl/phamoussymposium

 Terug naar agenda-overzicht
sluit venster