U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Geheim Geweld

Datum: 31-10-2014

Tijd: 10:00 - 17:00

Locatie: Den Haag

Klik hier voor meer informatie

Stichting Geheim Geweld organiseert een landelijke themabijeenkomst voor iedereen die als lotgenoot, cliënt, ervaringsdeskundige, professional, familie of verwant te maken heeft met psychische problematiek door chronische traumatisering in de kinderjaren.

De gevolgen van kindermishandeling stoppen niet bij volwassen worden. Slachtoffers ervaren psychische problemen, maar kunnen de oorzaak daarvan niet plaatsen. Ze hebben soms moeite met relaties, verliezen sneller hun  baan, kunnen in een sociaal isolement belanden of ervaren zulke ernstige problemen dat sprake is van psychisch lijden. Daarom organiseert de Stichting Geheim Geweld een landelijke themadag, speciaal voor lotgenoten en andere betrokkenen die te maken hebben met vroegkinderlijke traumatisering.

Programma
Het programma bestaat uit twee delen: ’s ochtends de plenaire sessie met sprekers en ervaringsdeskundigen en ’s middags zijn er diverse workshops. Kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en lotgenotencontact wisselen elkaar gedurende de hele dag af.

Aanmelden is mogelijk via info@stichtinggeheimgeweld.nl of via  www.stichtinggeheimgeweld.nl

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster