U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Geheim Geweld

Datum: 31-10-2014

Tijd: 10:00 - 17:00

Locatie: Den Haag

Klik hier voor meer informatie

Stichting Geheim Geweld organiseert een landelijke themabijeenkomst voor iedereen die als lotgenoot, cliënt, ervaringsdeskundige, professional, familie of verwant te maken heeft met psychische problematiek door chronische traumatisering in de kinderjaren.

De gevolgen van kindermishandeling stoppen niet bij volwassen worden. Slachtoffers ervaren psychische problemen, maar kunnen de oorzaak daarvan niet plaatsen. Ze hebben soms moeite met relaties, verliezen sneller hun  baan, kunnen in een sociaal isolement belanden of ervaren zulke ernstige problemen dat sprake is van psychisch lijden. Daarom organiseert de Stichting Geheim Geweld een landelijke themadag, speciaal voor lotgenoten en andere betrokkenen die te maken hebben met vroegkinderlijke traumatisering.

Programma
Het programma bestaat uit twee delen: ’s ochtends de plenaire sessie met sprekers en ervaringsdeskundigen en ’s middags zijn er diverse workshops. Kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en lotgenotencontact wisselen elkaar gedurende de hele dag af.

Aanmelden is mogelijk via info@stichtinggeheimgeweld.nl of via  www.stichtinggeheimgeweld.nl

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster