U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Voorstelling: Indigo: Vind je het gek!

Datum: 31-10-2019

Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie: Theater de Leeuw, Leeuwensteinplein 1, Arnhem

Klik hier voor meer informatie

Vind je het gek! Muziektheater over psychische kwetsbaarheid

ARNHEM – Indigo en de RIBW Arnhem & Veluwe Vallei organiseren op donderdag 31 oktober de muzikale theatervoorstelling ‘Vind je het gek!’. Een ontroerend, humorvol en oprecht theateronderzoek naar de dunne scheidslijn tussen ‘normaal’ en ‘gek’.

Theatermaakster Nynka Delcour sprak met zes ‘verhaalbrengers’ over hun leven, over de pieken en de dalen. Verhalen over leven met een duiveltje op je schouder, de wereld willen redden, je nergens thuis voelen of het niet meer zien zitten, maar toch doorgaan…  Dit riep bij haar de vraag op ”Waar ligt de grens tussen ‘normaal’ en ‘gek’ eigenlijk? En “Waarom gaan zij over die grens, en ik nèt niet?”

Samen met pianist Rob Stoop en Samen Sterk zonder Stigma zette Nynka deze echte verhalen om in een prachtig stuk muziektheater. Een pleidooi voor openheid over psychische problemen.

Nabespreking
Na afloop gaan we met het publiek in gesprek over kwetsbaarheid, stigma, anders zijn en het delen van je verhaal.

Praktische informatie
De voorstelling vindt plaats op donderdag 31 oktober om 19.30 uur in Theater de Leeuw, Leeuwensteinplein 1 te Arnhem. De voorstelling is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar die zich betrokken voelt bij het thema psychische kwetsbaarheid. De entree bedraagt 5 euro (mensen met een minimum inkomen en studenten betalen geen entree).

Aanmelden
Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Indigo: 026-3124483 of info@indigogelderland.nl.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster