Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Aanschuiftafel MIND Ypsilon Tiel

4 augustus @ 18:00 - 21:00

We zitten midden in de vakantieperiode maar de aanschuiftafel van Ypsilon Tiel gaat gewoon door! Het is immers één van de kenmerken van ons leven als directe naaste van iemand met psychische, psychiatrische en/of verslavingsproblematiek, het gaat altijd door.

Dus voor iedereen die “bij huis” is: Je bent op donderdag 4 augustus om 18:00 weer van harte welkom bij onze aanschuiftafel bij de Vergulde Graaf .
We kunnen elkaar ontmoeten en met elkaar praten over de zaken die ons zo bezighouden maar waar we lang niet met iedereen over kunnen praten. Of er niet over hoeven te praten omdat we het van elkaar weten.

Voel je vrij om langs te komen, wij verwelkomen je graag.

Wat is de aanschuiftafel ook al weer?

Iedere maand kan iedereen die naaste is van iemand met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek aanschuiven om elkaar te ontmoeten. Onder het genot van een hapje eten kun je makkelijk een gesprek voeren als “lotgenoten” onder elkaar. Er worden ervaringen gedeeld, gehuild en gelachen. Je hoeft niks uit te leggen, we begrijpen elkaar, omdat we het ook meegemaakt hebben.

Praktische informatie

De “Aanschuiftafel” vindt iedere eerste donderdag van de maand plaats in sociaal restaurant “De Vergulde Graaf” (De Vier Gravinnen 2 in 4001 RZ Tiel). Zij bieden een driegangendagmenu aan voor € 9,95 (excl. drankjes). De avond begint om 18.00 uur (de keuken sluit om 19.00 uur, het restaurant natuurlijk niet). De kosten zijn voor eigen rekening. Wij nodigen u van harte uit om donderdag 4 augustus (weer) bij ons aan te schuiven.

Aanmelden

Om zicht te hebben op het aantal mensen dat deze keer komt “aanschuiven” vinden we het prettig als u zich uiterlijk twee dagen van te voren (dinsdag 2 augustus) aanmeldt via deze link zodat we de kok en zijn personeel van te voren kunnen informeren. Bent u geïnteresseerd, maar voelt u een drempel? Laat het ons weten via info@ypsilontiel.nl, we zijn graag bereid vooraf kennis met u te maken.

Tot slot

We openen de maaltijd altijd met een gedicht of tekst. Heeft u een gedicht of tekst die u geraakt heeft, we zouden het fijn vinden al u het met ons wil delen.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot donderdag,
Theo Bianchi, Joke van der Meulen, Paula Polman, Barrie & Evert Roovers

Gegevens

Datum:
4 augustus
Tijd:
18:00 - 21:00

Locatie

De Vergulde Graaf
De Vier Gravinnen 2
Tiel, 4001 RZ
+ Google Maps
ANBI logo