Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Aanschuiftafel – Ypsilon Tiel

maart 3 @ 18:00 - 20:00

We kunnen weer, we mogen weer, maar vooral we WILLEN weer live aanschuiven!!
Wij hebben op 3 maart weer een aanschuiftafel!
Wij kijken er weer echt naar uit, want we zijn heel benieuwd hoe het met jullie is. En omdat de meesten elkaar al zo lang niet gezien hebben, nemen we er ruim de tijd voor. Na de vla blijven we nog even zitten met een kopje koffie of thee.

Wat is de aanschuiftafel ook al weer? 

Iedere maand kan iedereen die naaste is van iemand met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek aanschuiven om elkaar te ontmoeten. Onder het genot van een hapje eten kun je makkelijk een gesprek voeren als ‘lotgenoten’ onder elkaar. Er worden ervaringen gedeeld, gehuild en gelachen. Je hoeft niks uit te leggen, we begrijpen elkaar, omdat we het ook meegemaakt hebben.

Is het verantwoord om te komen? 

De Vergulde Graaf biedt de mogelijkheid om met in achtneming van de RIVM-maatregelen elkaar te ontmoeten. Er zijn natuurlijk ontsmettingsmiddelen, er is een aangepaste opstelling etc.. Zelf zullen we natuurlijk ook verstandig moeten blijven. Om aan te mogen schuiven is deze keer aanmelden op uiterlijk dinsdag 1 maart  verplicht. Mocht jij of een van je huisgenoten verkoudheidsklachten of koorts hebben dan vragen we je om deze keer nog niet aan te schuiven. (Als je het leuk vindt kunnen wel wel bellen).

Praktische informatie

De ‘Aanschuiftafel’ vindt iedere eerste donderdag van de maand plaats in sociaal restaurant ‘De Vergulde Graaf’ (De Vier Gravinnen 2, 4001 RZ Tiel). Zij bieden een driegangen dagmenu aan voor € 9,95 (excl. drankjes). De avond begint om 18.00 uur (de keuken sluit om 19.00 uur, het restaurant natuurlijk niet). De kosten zijn voor eigen rekening.

Wij nodigen u van harte uit om donderdag 3 maart (weer) bij ons aan te schuiven.

Aanmelden

Om zicht te hebben op het aantal mensen dat deze keer komt ‘aanschuiven’ vinden we het prettig als u zich uiterlijk twee dagen van te voren (dinsdag 1 maart) aanmeldt via deze link zodat we de kok en zijn personeel van te voren kunnen informeren.

Bent u geïnteresseerd, maar voelt u een drempel? Laat het ons weten via info@ypsilontiel.nl, we zijn graag bereid vooraf kennis met u te maken.

Tot slot

We openen de maaltijd altijd met een gedicht of tekst. Heeft u een gedicht of tekst die u geraakt heeft, we zouden het fijn vinden als u het met ons wil delen.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot donderdag,
Theo Bianchi, Joke van der Meulen, Paula Polman, Barrie & Evert Roovers

Gegevens

Datum:
maart 3
Tijd:
18:00 - 20:00
Categorie:

Locatie

De Vergulde Graaf, De Vier Gravinnen 2, 4001 RZ Tiel
ANBI logo