Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Ypsilon Utrecht

mei 10 @ 20:00 - 22:00

Na ongeveer twee jaren met digitale bijeenkomsten via Zoom gaan we op 10 mei in de avond weer ‘ouderwets’ bijeenkomen voor een gespreksavond. Let op: we hebben voor één keer een andere zaal dan vroeger. De bijeenkomst is deze keer in de Schröder van der Kolkzaal in het Willem Arntszhuis, Lange Nieuwstraat 119 in Utrecht. U kunt, als vanouds, parkeren onder het gebouw. De receptionist zal u de weg wijzen naar de Schröder van der Kolk zaal.
Ik kan zelf niet aanwezig zijn. Richard Makkinga zal de honneurs waarnemen en met u het gesprek aangaan over vragen, opmerkingen, etc. die u bezig houden.

Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur. Binnenlopen vanaf 19.30 uur.

In de bijeenkomst van vorige maand heeft Janneke Zinkstok veel vragen beantwoord vanuit haar professionele kennis. Ook toen hebben verschillende leden elkaar tips gegeven als ‘lotgenoot’. Een gewone gespreksavond is heel erg geschikt voor de uitwisseling van tips.
Richard is namens onze afdelingen Utrecht en Amersfoort lid van de Ledenraad van Ypsilon. Hij kan, desgewenst, ook informatie over Ypsilon landelijk geven. Verder is Richard de voorzitter van de familieraad van Altrecht en hij kan ook vragen over de ontwikkelingen bij Altrecht beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Tom Rusting
Afdelingsvoorzitter Ypsilon Utrecht

Gegevens

Datum:
mei 10
Tijd:
20:00 - 22:00
Categorieën:
,

Locatie

Willem Arntszhuis
Lange Nieuwstraat 119
Utrecht,
ANBI logo