Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Ypsilon Utrecht – Thema: Verplichte behandeling

14 juni @ 20:00 - 21:30

Sinds enkele jaren is het mogelijk dat familieleden van mensen met ernstige psychische problemen een aanvraag indienen om de betrokkene te verplichten om behandeling te accepteren. Dat gaat natuurlijk niet zómaar. Het lukt ook niet altijd. En het is zeker ook niet altijd verstandig om zo’n aanvraag in te dienen.
Maar soms is het de enige manier om iemand te helpen.

Familievertrouwenspersoon Peter van Brakel komt op de Ypsilon Utrecht avond van 14 juni met ons praten over dit thema ‘verplichte behandeling’.

We gaan, voor het eerst, een hybride bijeenkomst organiseren. Daarmee bedoelen we dat u de keus hebt tussen deelname ter plaatse of online deelname via Zoom. Als u ter plaatse wilt deelnemen, dan bent u op 14 juni van harte welkom in zaal 4 van het Willem Arntszhuis, Lange Nieuwstraat 119 in Utrecht. Binnenlopen vanaf 19.30, start om 20.00 uur. U hoeft zich niet tevoren aan te melden. U kunt eventueel parkeren in de garage onder het gebouw.

Hier kunt u zich aanmelden voor online deelname. U krijgt dan tijdig de link voor Zoom toegestuurd. Dan wijst het zich verder vanzelf.

De bijeenkomst is bedoeld voor naasten van psychisch kwetsbare mensen. Ook deelnemers die geen lid zijn van Ypsilon zijn welkom, maar ik wijs er op dat Ypsilon ons aller steun héél hard nodig heeft om op te blijven komen voor de belangen van psychotisch kwetsbare mensen en hun naasten.

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
20:00 - 21:30
Categorieën:
,

Locatie

Willem Arntszhuis
Lange Nieuwstraat 119
Utrecht,
+ Google Maps
ANBI logo