Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Crazywise Conference – Thema: The Inner Healer

7 juli @ 09:00 - 17:30

De Crazywise Conference is het jaarlijkse evenement waar een aanvullende benadering van psychose (en andere buiten-gewone bewustzijnsstaten) voor het voetlicht wordt gebracht. We bieden ruimte aan het verkennen van nieuwe wegen, waarbij de psychose ook gezien kan worden als een mogelijkheid tot groei, of zelfs transformatie.

Op 7 juli a.s. vindt alweer de 7e editie van de Crazywise Conference plaats. Het blijft magisch om met de wijsheid in de zogenaamde waanzin bezig te zijn. En magisch ook hoe de richting van Crazywise zich als vanzelf blijft ontvouwen.
Door ons werden de afgelopen maanden in het diepste geheim de voorbereidingen getroffen. We namen de tijd om alles uit te kristalliseren. Afgelopen zaterdag werden de laatste puzzelstukjes gelegd. Het thema dit jaar wordt de ‘Inner Healer’. Het vanzelfsprekende thema, zo voelt het.

We hebben met psychiater Glenn Helberg een kleurrijke, open-minded, en enorm betrokken dagvoorzitter. De sprekers en workshop begeleiders ademen hetzelfde enthousiasme. We kunnen niet wachten!

Qua locatie maken we binnenkort de definitieve keuze. De komende periode zullen verdere details gecommuniceerd worden via de website.
Iedereen die er sowieso bij wil zijn kan vanaf vandaag tickets kopen tegen early-bird tarieven.

Locatie: Nader te bepalen locatie in Noord-Holland.

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
09:00 - 17:30
Categorie:
ANBI logo