Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de nabestaanden van zelfdoding

19 november @ 10:00 - 13:30

Een inspirerende filmvoorstelling met omlijstend programma in het kader van de ‘dag van de nabestaanden van zelfdoding’. Wees van ♥ welkom!

Over dit evenement

Op 19 november, de ‘dag van de nabestaanden van zelfdoding’ organiseert de kersverse Coalitie Nabestaandenzorg Suïcide in samenwerking met 113 een filmvoorstelling in Utrecht. Plaatsen zijn beperkt, reserveer snel je ticket(s)!

Van 10:00 tot 13:30 nodigen we nabestaanden, professionals en andere geïnteresseerden uit bij de allereerste vertoning van de film “Zonder mijn grote broer” in het Louis Hartlooper Complex. Deze bijzondere en soms confronterende film is geschikt voor een publiek vanaf 16 jaar. Het verdriet en de onderlinge steun van de nabestaanden worden treffend in beeld gebracht nadat de oudste zoon uit het gezin plotseling zijn leven beëindigt. We gaan aansluitend in gesprek met filmmaakster Mercedes Stalenhoef over haar beweegredenen en de geportretteerde nabestaanden zelf komen ook aan het woord. Er is professionele ondersteuning aanwezig voor mensen die hiervan gebruik willen maken.

Meer informatie en aanmelden: klik hier

Gegevens

Datum:
19 november
Tijd:
10:00 - 13:30
Categorie:

Locatie

Louis Hartlooper Complex
Tolsteegbrug 1
Utrecht, 3511 ZN
+ Google Maps
ANBI logo