Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Familie-middag

26 augustus @ 13:30 - 16:45

Ook dit jaar heeft Stichting Familieleden Psychiatrische Patiënten Westelijk Noord-Brabant (FPPWNB) weer een familie-middag georganiseerd voor haar leden, Ypsilon leden, deelnemers aan gespreksgroepen, ervaringsdeskundigen, en deelnemers aan de psysalons en Mindcafés. Familieleden met of zonder psychische kwetsbaarheid zijn natuurlijk ook welkom. Naast een leuk programma is het ook een goede gelegenheid om elkaar in ongedwongen sfeer te ontmoeten, om ervaringen uit te wisselen en/of gewoon een gezellige middag te hebben.

Dit jaar maken we een stadswandeling in Roosendaal.

Programma

13.30 – 14.15     Ontvangst met koffie, thee met iets lekkers  in hotel The Rosendale, Stationsplein 5a+b, 4702 VX Roosendaal.

14.15 – 16.00     Wandeling o.l.v. een stadsgids die ons iets zal vertellen over de geschiedenis van Roosendaal, de architectuur, en zal ons attent maken op zaken die we normaal gezien gewoon voorbij lopen. Na deze wandeling zullen we de dingen die we tegen komen tijdens de wandeling altijd met andere ogen bekijken. De wandeling begint bij het hotel, we lopen al vertellend naar het centrum en lopen via een andere route weer naar The Rosendale. Daar sluiten we de middag af met een drankje en een hapje.

16.45                   Einde van de middag

Voor de stappentellers onder ons: wij schatten dat we  in totaal ongeveer 4 km lopen ( 5800 stappen). Maar we stoppen natuurlijk regelmatig om iets te bekijken. Wij raden aan om makkelijke schoenen aan te doen.

Opgeven tot  20 augustus  via e-mail: fpppsysalon@gmail.com

Gegevens

Datum:
26 augustus
Tijd:
13:30 - 16:45

Locatie

The Rosendale
Stationsplein 5a+b
Rosendaal, 4702 VX Nederland

Organisator

FPPWNB
E-mail:
info@fppwnb.nl
Bekijk de site van Organisator
ANBI logo