Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Ypsilon Amsterdam

21 juni @ 20:00 - 22:00

Henk-Willem Klaassen* is nauw betrokken geweest bij het samenstellen van de Generieke Module voor Naasten (GMN), die handvatten voor naasten en hulpverleners bevat hoe je met elkaar kan samenwerken ten dienste van het herstel/groeiproces van je psychosegevoelige naaste.

Hij zal u deze avond meer vertellen over de module en u kennis laten maken met enkele onderdelen van deze handvatten. Hij zal u verschillende vragen stellen, net zoals u hem ook vragen kan stellen. Hij zal dit zodanig doen dat de inhoud niet saai maar dichtbij, niet abstract maar heel concreet, inspirerend en inzichtgevend zal zijn.

De handvatten (aanbevelingen) gaan over verschillende gebieden zoals:
Wat heb je als naaste nodig? Triadisch werken, hoe doe je dat? Samenwerken en ondersteunen van naasten, wat houdt dat in? Samenwerken en privacy, hoe zit dat? Wat als de patiënt de samenwerking met zijn naaste afhoudt, wat kun je dan nog? Op welke manier is er aandacht voor mij als naaste, welke ondersteuningsmogelijkheden zijn er zoal?

Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in het Mentrumgebouw aan de 1e Constantijn Huygensstraat 38, 1054 BR Amsterdam. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn met een drankje (tegenover Mentrum). Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien uit naar uw komst!

*Henk-Willem Klaassen is voormalig spv-er en voormalig bestuurslid van Ypsilon en nu onder meer als trainer verbonden aan HVO Querido en mede-eigenaar van Naast en Betrokken.

Met vriendelijke groeten,

Ypsilon Amsterdam
T (020) 470 04 74
E ypsadam@ypsilon-amsterdam.nl
W https://ypsilon-amsterdam.nl/

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
20:00 - 22:00
Categorieën:
,

Locatie

Mentrum Kliniek
Eerste Constantijn Huygensstraat 38
Amsterdam, 1054 CR
+ Google Maps
ANBI logo