Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileum Eiwerk

03-11-2023 @ 09:30 - 16:30

Gratis

In 2023 bestaat Eiwerk vijftien jaar en dat willen we graag samen met ons netwerk vieren. Wat ooit begon als een persoonlijk initiatief, is uitgegroeid tot een duurzaam en professioneel model voor herstel en ontwikkeling van mensen met een psychische of maatschappelijke kwetsbaarheid. Onze reis naar dit jubileum is niet alleen een individuele prestatie, maar het resultaat van samenwerking, kennisvergaring en krachtige partnerschappen die we hebben gevormd met gelijkgestemden en vele professionals. Muziek is een vruchtbare bodem voor samenwerking.

We kijken er naar uit om samen met de bezoekers van het congres terug te blikken op het verleden van Eiwerk, de huidige impact van muziek en gezamenlijk muziek maken in het sociaal domein en de toekomst. We delen graag onze visie en presenteren de uitkomsten van een recentelijk afgerond onderzoek, met interessante sprekers en ervaringsdeskundigen. Dit congres belooft een dag vol inspirerende verhalen, interactieve bijdragen en natuurlijk veel muziek te worden. Klik hier voor het volledige programma.

Voor wie is dit congres?

Iedereen die geïnteresseerd is en Eiwerk een warm hart toedraagt: muziekprofessionals, partners van Eiwerk, muziekdocenten in het sociaal domein, bestaande en nieuwe zorg-, muziek- en cultuurpartners, Music Impact Initiatieven, Amsterdamse en landelijke zorg/ggz/welzijnsinitiatieven, social impact funding, conservatoria, onderzoekers binnen muziek impact domein, studenten social music, deelnemers van Eiwerk, oud-deelnemers, medewerkers, etc.

Meer informatie en inschrijven

Deelnemen aan het congres is gratis. Vooraf inschrijven is noodzakelijk via dit inschrijfformulier.

Gegevens

Datum:
03-11-2023
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
Gratis
Categorie:
https://eiwerk.nl/projecten/congres/

Locatie

De Balie
Kleine-Gartmanplantsoen 10
Amsterdam, 1017 RR Nederland

Organisator

Eiwerk
Bekijk de site van Organisator
ANBI logo