Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileum Nu voor Later

9 september @ 13:00 - 18:00

Gratis

‘Bij het opruimen van de administratie van mijn ouders tref ik een voorlichtingsboekje aan van Stichting Nu voor Later uit de jaren-90. Mijn ouders hadden toen zorgen over hun zoon, mijn broer. Zij zijn inmiddels overleden. De zorgen voor morgen van mijn ouders zijn de zorgen van vandaag voor mij en mijn zus. Het is een opluchting dat wij met de kennis en ervaring van Stichting Bewindvoering Nu voor Later de bescherming van het nagelaten vermogen van mijn ouders goed in orde hebben voor onze broer. Voor ons een grote zorg minder.’   

Je bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 9 september a.s. aanwezig te zijn bij het 6e lustrum van Stichting Bewindvoering Nu voor Later. Je bent vanaf 13.00 uur welkom in De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht. Op 9 september bestaan we namelijk 30 jaar. Wij zijn schatplichtig aan de oprichters en vrijwilligers van het eerste uur en zullen dan stilstaan bij verleden, heden en toekomst.

Iedereen telt mee

De viering van ons jubileum gaat gepaard met gemengde gevoelens. Achter de cijfers van de vermogens van onze cliënten zitten veelal verdrietige verhalen. Verhalen van de cliënt zelf én van hun naasten en hulpverleners. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Toch willen we graag een boekje met die verhalen samenstellen, dat we op 9 september willen presenteren. Door te delen kunnen anderen (na u) herkenning, erkenning, troost en inspiratie vinden.

Programma

13.00 uur: Inloop

13.30 uur: Opening en welkom

13.45 uur: Theatervoorstelling, door De Zaak in Beweging

15.00 uur: Pauze

15.45 uur: Presentatie van een nieuw digitaal kennisplatform (PubHub) om meer mensen te bereiken, door Ypsilondirecteur Bert Stavenuiter

16.45 uur: Overhandiging eerste exemplaar boekje over 30 jaar Nu voor Later. Alle deelnemers krijgen het boekje bij vertrek mee.

17.00 uur: Borrel

Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om elkaar te ontmoeten en verhalen met elkaar te delen.

Ben je ook van de partij? Dan vragen wij je om vóór 31 augustus a.s. te reageren via secretaris@nuvoorlater.com onder vermelding van ‘Lustrum NvL’. Uiteraard mag je ook een ander familielid afvaardigen of iemand meenemen. Geef ajb aan met hoeveel personen je komt.

Gegevens

Datum:
9 september
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Categorie:

Locatie

Kargadoor
Oude Gracht 36
Utrecht, 3511 AP
Telefoon:
(030) 231 0377

Organisator

Nu voor Later
Bekijk de site van Organisator
ANBI logo