Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing ‘Grip op mijn leven met psychosegevoeligheid’

24 november @ 19:00

Op donderdag 24 november 2022 organiseert Anoiksis een open lezing in het restaurant van de kliniek van Lentis aan de Hereweg 78a in Groningen. De titel van de lezing is: Grip op mijn leven met psychosegevoeligheid.

18:45 uur: Inloop

19:00 uur: Begin van de lezingen

19:45: Pauze

20.00 uur: Workshop ‘Dit ben ik’

21:00 uur: Afsluiting van de avond

De lezingen gaan over recente ontwikkelingen in de behandeling en begeleiding van problemen in het dagelijks en sociaal leven bij mensen met een psychose, door middel van trainingen en met gebruikmaking van virtual reality (VR). ‘Dit ben ik’ is een nieuwe werkvorm die mensen helpt om samen met anderen nieuwe ervaringen op te doen of op zoek te gaan naar waardevolle ervaringen van vroeger.

Meer informatie over de sprekers:

Dr. E.M. (Lisette) van der Meer, psycholoog, is werkzaam als universitair docent bij de afdeling klinische en ontwikkelingsneuropsychologie van de Rijksuniversiteit Groningen. Ze is tevens werkzaam bij Lentis, cluster ART, om zo onderzoek en praktijk aan elkaar te kunnen verbinden..

I.A. (Ivo) Meins is werkzaam als promovendus (onderzoeker) aan de Rijksuniversiteit Groningen en UMCG, bij de afdeling klinische neuropsychologie en het  virtual reality mental health lab van het UMCG.

U.E. (Elske) Kronemeijer is werkzaam als promovendus (onderzoeker) bij de Rijksuniversiteit Groningen en Lentis.

Opgave voor de avond kan tot en met maandag 21 november 2022 bij Peter Reuvekamp, via tel. 050-5491248 of e-mail: ptwreuvekamp@gmail.com

Gegevens

Datum:
24 november
Tijd:
19:00
Categorie:
ANBI logo