Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Opening expositie I’m Perfectly Fine, original artwork – Maaike Hartjes

2 september @ 14:00 - 16:00

In deze expositie geeft stripmaker en artdirector Maaike Hartjes je een kijkje achter de schermen van haar animatiefilm I’m Perfectly Fine. De film vertelt het autobiografische verhaal van een illustrator die een burn-out krijgt. Toen Maaike Hartjes in een burn-out belandde, begon ze een getekend dagboek bij te houden. Met haar simpele maar expressieve poppetjes beschrijft ze de pieken en dalen van deze zware periode in haar leven.

De animatiefilm I’m Perfectly Fine, is gebaseerd op dit Burn-out dagboek en gaat in september in première op het Nederlands Film Festival. Hartjes werkte als artdirector intensief mee aan de film; ze maakte alle characterdesigns en ontwierp de achtergronden in een zelfde collagestijl als haar dagboek. Deze nieuwe en originele tekeningen zijn de hele maand september in Beeldend Gesproken te zien en te koop.

Openingswoord door Esther Vossen, directeur-bestuurder Beeldend Gesproken en Maaike Hartjes, illustrator en artdirector I’m Perfectly Fine.

Tentoonstelling
2 september t/m 1 oktober 2023

Finissage en boeksignering door Maaike Hartjes
30 september 16.00-18.00 uur
In Beeldend Gesproken

‘I’m Perfectly Fine’ is geproduceerd door Studio Pupil, Vivi Film en Submarine, en gemaakt door regisseur Dario van Vree en illustrator en art director Maaike Hartjes. Hartjes (1972, Amsterdam) heeft een tiental stripboeken op haar naam staan en ontving in 2016 de Stripschapprijs voor haar hele oeuvre.

Gegevens

Datum:
2 september
Tijd:
14:00 - 16:00
Categorie:
https://www.beeldendgesproken.nl/

Locatie

Galerie Beeldend Gesproken
Hannie Dankbaarpassage 23
Amsterdam, 1053 RT
ANBI logo