Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Opening groepstentoonstelling Lust for Life

9 september @ 17:00 - 19:00

Komend najaar staan oudere kunstenaars centraal bij Beeldend Gesproken. In de tentoonstelling Lust for Life vieren we tijdloos talent met werk van ruim twintig kunstenaars die aangesloten zijn bij Beeldend Gesproken. Te tentoonstelling is zien van 10 september – 22 oktober bij Galerie Beeldend Gesproken in De Hallen Amsterdam.

Kunst op oudere leeftijd
Kunst maken is ook voor oudere kunstenaars nog steeds een innerlijke noodzaak en een manier om mentaal in balans te blijven. Met de tentoonstelling tonen we het belang van creativiteit en ontwikkeling op oudere leeftijd. Het maken van kunst én het kijken naar kunst helpt om het brein actief en fris te houden en is een manier om contact te maken met anderen en jezelf.

Workshops en rondleidingen
Tijdens de tentoonstelling zijn er meerdere workshops en rondleidingen waarvoor Beeldend Gesproken onder andere samenwerkt met de stichting Mantelzorg & Dementie. Kunstenaars van Beeldend Gesproken geven vanuit hun artistieke expertise en levenservaring creatieve workshops en presentaties. Op 21 september, Wereld Alzheimer dag, zijn er interactieve rondleidingen door de tentoonstelling. Voor meer informatie kijk je op de website
In Lust for Life staat de ouder wordende geest centraal.

Lust for Life wordt mede mogelijk gemaakt door RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo.
Met dank aan de Stichting Mantelzorg & Dementie

Gegevens

Datum:
9 september
Tijd:
17:00 - 19:00
Categorie:

Locatie

Galerie Beeldend Gesproken
Hannie Dankbaarpassage 23
Amsterdam, 1053 RT
ANBI logo