Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Psysalon Bewindvoering

14 november @ 18:30 - 20:00

Logo Psysalon

‘Help, mijn zoon heeft geen geld meer om te eten? Wat kan ik het beste doen?’
‘Mijn zus kan haar medicijnen niet ophalen want ze heeft geen geld voor het recept. Hoe help ik haar om beter met haar geld uit te komen?’

Kent u deze situatie?

Ypsilon en Kompassie nodigen u van harte uit voor de Psysalon op maandag 14 november. Een Psysalon is een ontmoetingsplaats voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, hun partners, familieleden, vrienden, professionals en iedereen die zich betrokken voelt en interesse heeft in het thema.

Familie en mantelzorgers zien regelmatig dat mensen in de schulden komen doordat ze niet goed met hun geld omgaan. Vaak horen we dat familieleden rekeningen betalen of op een andere manier bijspringen. Dat is geen duurzame oplossing, maar wat zijn de mogelijkheden? Soms dreigt er huisuitzetting of schuldsanering door de financiële problemen.
Deze keer is onze gast Lisette van Doorne van de stichting Nu voor Later. Ze bieden hulp bij het aanvragen en uitvoeren van bewindvoering voor mensen met een psychosegevoeligheid.
Informatie en tips helpen naasten om een balans te vinden in complexe situaties. Deze Psysalon is een samenwerking van Kompassie en de vereniging Ypsilon.

Voor aanmelden en meer informatie over het programma, klik hier.

Gegevens

Datum:
14 november
Tijd:
18:30 - 20:00
Categorieën:
,

Locatie

Kompassie
Laan 20
Den Haag, 2512 GN
+ Google Maps
ANBI logo