Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Symposium: Ieder verhaal telt – Zorg om nabestaanden

10-12-2021 @ 12:30 - 17:00

€15,00

Wanneer iemand besloten heeft om uit het leven te stappen, blijven familie, vrienden en andere naasten veelal ontredderd en vol onbeantwoorde vragen achter. We zien vaak dat hun omgeving niet goed raad weet hoe om te gaan met het verdriet van de achtergeblevenen. Gelukkig weten we allang dat praten in een geborgen omgeving belangrijk is en gelukkig wordt daar steeds meer aandacht aan gegeven. Deze ondersteuning kan echter nog sterk worden verbeterd en hoe dat kan is het onderwerp van deze middag. We hebben boeiende gasten uitgenodigd die ervaring hebben op het gebied van deze specifieke ondersteuning en die (via wetenschappelijk onderzoek) tot nieuwe inzichten hopen te komen. Daaruit blijkt eens te meer dat ieder verhaal telt en als dat gehoord wordt dat het nabestaanden een hart onder de riem steekt en moed geeft om verder te gaan.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit symposium. U kunt zich aanmelden via lezing@zorgenzelfdoding.nl. De kosten voor deelname zijn € 10,- voor nabestaanden en € 15,- voor zorgverleners en andere professionals.
Het bedrag kunt u naar onderstaand rekeningnummer overmaken onder vermelding van uw naam en met hoeveel familieleden u komt. Bij aankomst wordt u verwelkomd met koffie, thee en een broodje.

Persoonlijke deelname
Wilt u in de kerk aanwezig zijn dan kunt u zich hiervoor aanmelden op basis van eerste beschikbaarheid van een plaats, op het emailadres lezing@zorgenzelfdoding.nl . De kosten voor deelname zijn dan € 15,00 per persoon en de betaalwijze vindt u terug op de hier bijgaande uitnodiging.

Online deelname 
Wilt u het symposium online bijwonen dan kunt u zich ook hiervoor aanmelden op het emailadres lezing@zorgenzelfdoding.nl . Er zijn dan voor u geen kosten van deelname aan verbonden. Een vrijwillige bijdrage is echter zeker welkom.
U krijgt enkele dagen vooraf een link toegestuurd waarmee u het symposium  kunt bijwonen.

E contact@zorgenzelfdoding.nl
Touwslagersstraat 25, 1501NL Zaandam Tel 06-20436021
​Rabobank NL15 RABO 0143 5593 97

Gegevens

Datum:
10-12-2021
Tijd:
12:30 - 17:00
Kosten:
€15,00
Categorie:

Locatie

De Ontmoeting
Parklaan 1
Zaandijk, 1544 AK
+ Google Maps
ANBI logo