Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Symposium Samenwerken met naasten. Hoe? Zo!

4 april @ 12:30 - 17:00

De afgelopen jaren heeft het naastenbeleid binnen welzijnsorganisatie HVO-Querido handen en voeten gekregen. Er is veel onderzocht en ontwikkeld. Redenen genoeg om stil te staan bij wat er zoal ontwikkeld is en hoe het in de praktijk gaat.

Tijdens deze middag willen wij graag met u onze ervaringen delen en u inspireren. Er zullen onder andere een aantal hoofdsprekers een TED-Talk geven. U heeft de mogelijkheid voor het bijwonen van 2 workshops/masterclass. Er is keuze uit 14 verschillende workshops die stilstaan bij allerlei facetten rond het samenwerken met naasten. Zowel belicht vanuit het naastenperspectief als hulpverlenersperspectief. Ervaringen vanuit HVO-Querido, Amsterdamse initiatieven, naastenperspectief en hoe om te gaan met samenwerking en privacy.
Het symposium wordt georganiseerd in samenwerking door de vakgroep Naasten en Informele Zorg van HVO Querido, de onderzoeksgroep
Social Network First (samenwerking tussen Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool InHolland en HVO Querido) en de naastenadviseur Henk-Willem Klaassen van HVO Querido.

Deelname is gratis.

Aanmelden via deze link.

Locatie

Wibauthuis
Wibautstraat 3B
Amsterdam, 1091GH
ANBI logo