Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Ypsilon Amsterdam – bijeenkomst thema Borderline en psychose

15 november @ 20:00 - 22:00

Hoogleraar klinische psychologie bij de UvA en GGZ-therapeut Arnoud Arntz was ons direct ter wille toen we hem vroegen 15 november onze gastspreker te willen zijn over het onderwerp Borderline en Psychose. Hij zal proberen zich te laten vergezellen door een ervaringsdeskundige.
Arnoud is gespecialiseerd in de behandeling van Borderline (BPS) en PTSS en heeft met name gepubliceerd over de succesvolle schematherapie bij behandeling van de borderline persoonlijkheidsstoornis.
Naast algemene informatie over BPS en de behandeling daarvan, zal er ook aandacht zijn voor BPS in relatie tot psychosegevoeligheid. Een presentatie waarbij Arnoud, naar wij denken, misinformatie zal kunnen ontzenuwen en op grond van zijn kennis en ervaringen een hoopvolle blik op de toekomst voor onze dierbaren met BPS kan geven.
De avond duurt van 20.00-22.00 uur met halverwege een kwartier pauze. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn met een drankje (tegenover Mentrum).
Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in de foyer van het Mentrum gebouw aan de 1e Constantijn Huygensstraat 38, 1054 BR Amsterdam.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Vervoer
Tramlijnen 1 en 3, uitstappen bij Overtoom/1e Constantijn Huijgenstraat of hoek Bilderdijkstraat/Kinkerstraat voor tram 7 en 19.

 

Gegevens

Datum:
15 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Categorieën:
,

Locatie

Mentrum Kliniek
Eerste Constantijn Huygensstraat 38
Amsterdam, 1054 CR
+ Google Maps
ANBI logo