Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Ypsilon Utrecht – Bijeenkomst thema ‘drugs’

8 november @ 19:30 - 22:00

Op dinsdagavond 8 november organiseert Ypsilon Utrecht weer een ‘hybride’ bijeenkomst.
U hebt de keuze tussen twee mogelijkheden: zelf aanwezig zijn of online deelnemen via Zoom.

Het thema van de bijeenkomst is ‘drugs’. Mensen met psychische problemen gebruiken helaas vaker drugs dan anderen. Wij dachten dat het goed zou zijn dat wij, als naasten, weten wat er zoal op de markt is, wat de werking van de diverse drugs is, en wat de risico’s daarvan zijn.
We hebben Eva Ehrlich van het Trimbos instituut bereid gevonden om ons daarover bij te praten. Daar zijn we erg blij mee omdat de kennis van het Trimbos boven alle twijfel is verheven.

Wilt u de bijeenkomst persoonlijk bijwonen? Dan hoeft u zich niet tevoren aan te melden.

Locatie: Willem Arntszhuis aan de Lange Nieuwstraat 119 in Utrecht. Desgewenst kunt u parkeren in de garage onder het gebouw. Zeg dat u komt voor de Ypsilonavond. Vraag de weg naar de Schröder van der Kolkzaal. U bent daar welkom vanaf 19.30. We starten om 19.30 en we stoppen uiterlijk om 22.00 uur.

Wilt u meedoen via Zoom? In dat geval verzoek ik u om mij dat even te laten weten door middel van een mail. Dan stuur ik u tijdig een linkje waarmee u vanaf 19.30 kunt inloggen op Zoom. Aarzel niet om dat linkje aan te vragen, ook als u nog niet zeker weet of u er gebruik van gaat maken.

Gegevens

Datum:
8 november
Tijd:
19:30 - 22:00
Categorieën:
,

Locatie

Willem Arntszhuis
Lange Nieuwstraat 119
Utrecht,
+ Google Maps
ANBI logo