U bent hier:
  1. home
  2.  > Ypsilon
  3.  > Ypsilon steunen
  4.  > nalaten
  5.  > Blog Nalaten: Verschil maken voor de generaties na ons

Nalaten: Verschil maken voor de generaties na ons

Bert Stavenuiter, directeur Ypsilon

Bert Stavenuiter - Directeur MIND Ypsilon

Nalaten. Niet echt een onderwerp waar je het dagelijks met elkaar over hebt. Aan de ene kant zo koud en kil, want het is onlosmakelijk verbonden met de dood. Aan de andere kant staat het volop in het teken van warmte, liefde en betrokkenheid. Je laat na aan wie je liefhebt.

Een paar weken geleden startten we een belactie onder onze leden. Want ook voor jou kan het goed zijn om eens stil te staan bij vragen als: Wat laat ik straks na? Aan wie? En hoe gaat dat eigenlijk?

We vragen of leden willen overwegen om hun nalatenschap aan MIND Ypsilon te doen. Het liefst zou ik eventjes door de telefoon kruipen om je te verzekeren dat je nalatenschap op een goede plek terecht komt.

Want dat is Ypsilon: een plek waar we sinds 1984 al opkomen voor patiënten met psychosegevoeligheid en voor hun naasten. Een plek waar we ons hard maken voor de rechten en betrokkenheid van familieleden. Een plek waar we vechten tegen onrecht en eenzaamheid. En een plek waar we iedere dag strijden voor een goede kwaliteit van leven, de juiste zorg, voor nu en in de toekomst.

Dat doen we voor jou, voor jouw naasten en voor volgende generaties. Uit liefde.

Jouw nalatenschap kan een wereld van verschil maken voor goede doelen zoals MIND Ypsilon. En het kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid van generaties na jou. En dat wellicht mede dankzij jouw nalatenschap. Mijn boodschap? Denk er eens over na en neem de tijd.

Meer weten?

sluit venster