U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > Ypsilon
  3.  > Ypsilon in de regio
  4.  > Regio-informatie Ypsilon afdeling Breda
  5.  > contactpersonen regio Breda

Contactpersonen voor familieleden

Heb je behoefte aan persoonlijk contact, wil je je verhaal wel eens kwijt of heb je een vraag? Neem dan contact op met Ellen of Kitty! Zij stellen zich hier aan u voor:

Ellen

Mijn naam is Ellen Blok. Sinds 2009 ben ik lid van Ypsilon. Ik vond hier steun en advies toen mijn pleegzoon de diagnose schizofrenie had gekregen. Bij andere Ypsilon-leden vond ik herkenning en erkenning van de emoties, stress en verwarring door de vreselijke ziekte van mijn pleegzoon. Voor mij hielp dit bij het verwerkingsproces. Ik heb het als een bron van troost en kracht ervaren om door die moeilijke tijd heen te komen. Nu ondersteun en begeleid ik zelf familieleden en naasten van mensen met een psychiatrische ziekte. Als ervaringsdeskundige begrijp ik heel goed wat je doormaakt bij het ziekteproces van je kind, partner of familielid. 
Via Ypsilon heb ik enkele cursussen gevolgd (o.a. telefonisch lotgenotencontact) en in de zomer van 2014 heb ik de opleiding coaching en counseling afgerond. Sinds 2016 ben ik werkzaam als familie-ervaringsdeskundige bij GGZ-Breburg.

Je kunt mij mailen of bellen voor een telefonisch gesprek of een afspraak. Wanneer ik niet bereikbaar ben, kun je de voicemail inspreken en bel ik zo spoedig mogelijk terug.

M 06-20648260 | E blok_ellen@hotmail.com

Kitty

Mijn naam is Kitty Melkstop, ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Sinds 2015 heb ik een eigen praktijk voor gestalttherapie in Breda, waar ik onder andere naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid begeleid. Ik ben zelf een KOPP’er (Kind van een Ouder met Psychiatrische Problematiek), zo ben ik met Ypsilon in aanraking gekomen. Bij een psysalon met het thema mantelzorg heb ik mijn eigen verhaal verteld. Ik weet hoe het is om met iemand te leven die een psychosegevoeligheid heeft. Op dit moment heeft vooral het omgaan met chronische/langdurige stress mijn interesse: hoe kan je jezelf gezond houden wanneer je in je directe omgeving zo onder hoogspanning staat en er veel van je wordt gevraagd, vaak gedurende lange tijd? Ik vind het belangrijk mijn ervaringen te delen en bied graag een luisterend oor. Je hoeft het niet alleen te doen!

Je kunt mij mailen of bellen. Wanneer ik niet bereikbaar ben, laat een berichtje achter op de voicemail en ik bel je zo snel mogelijk terug.

M 06-22782623 | E kittymelkstop@kantorka.nl

>>Klik hier om terug te gaan naar de pagina van de regio Breda

sluit venster