U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Nieuw! Interactieve special voor ‘kinderen-van’

03-10-2013

Een interactieve special voor ‘kinderen-van’! Deze nieuwste aanwinst van Ypsilon bevat verhalen, informatie, links, tips, films en contactgegevens, specifiek gericht op (volwassen) kinderen van een ouder met een psychiatrische aandoening (KOPP). De special is een uitbreiding van het gestaag groeiende aanbod van Ypsilon voor kinderen-van.

Tot het einde van het jaar kunnen ‘kinderen-van’, lid of geen lid, gratis dit nieuwe product van Ypsilon bestellen. Ypsilon geeft niet-leden bovendien nog eens drie maanden gratis toegang tot het ledendeel van de website. Zo kunnen zij ervaren wat Ypsilon haar leden allemaal te bieden heeft. Ouders, partners en hulpverleners kunnen de mensen die zij kennen als ‘kind-van’ wijzen op de special.

De interactieve special is simpel te bestellen: Mail uw volledige naam en adres, telefoonnummer en e-mailadres naar ypsilon@ypsilon.org en u ontvangt de special – op een memorystick – zo snel mogelijk in de bus. Via de mail ontvangt u de inlogcode voor de gratis webtoegang.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster