U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

CD over schizofrenie in het gezin

04-11-2013

CD Kate

Nu te koop: Ypsilon CD ‘Kate’! De dubbel-CD bevat acht verhalen over de lotgevallen in het gezin van Kate. Kate en haar man hebben vier pubers, van wie er één psychotisch is. Ze probeert te redden wat er te redden valt en raakt regelmatig aan het einde van haar Latijn. Maar ze komt er ook weer bovenop en beschrijft die strijd met relativeringsvermogen en humor. In de verhalen, geschreven door Tineke van Pagée en voorgelezen door Ansje Adema, is de lach, maar ook de ontroering nooit ver weg.

De prachtig vormgegeven dubbel-CD is zeer herkenbaar voor moeders, vaders, broers en zussen. Hij is te bestellen bij het landelijk bureau van Ypsilon via www.ypsilon.org/webwinkel of per telefoon: 088 000 21 20. Prijs: € 15,-. Bent u lid van Ypsilon, dan geldt de ledenprijs van € 7,50! Koopt u ‘m op de Ypsilon Studiedag 2013, dan betaalt u geen portokosten.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster