U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

Vlieg! nu op DVD

12-08-2011

Heel veel Ypsilonleden in het hele land zagen Vlieg! in het theater. De makers, het Muziektheater Collectief, hebben deze pakkende en ontroerende voorstelling voor het hele gezin, nu op dvd gezet.

In Vlieg! wordt een ogenschijnlijk zwaar onderwerp, de worsteling van een elfjarig meisje met de schizofrenie van haar vader, zó vormgegeven dat het kinderen én volwassenen aanspreekt. De absurdistische humor, zoals honderd zakken chips, een vreemde engel en rechter, een moeder die maar door blijft kwekken of dokters met rare maskers op, werkt bij de kinderen op de lachspieren. Maar ze luisteren ook ademloos als Lieve vertelt hoe ze haar vader mist.

Volwassenen herkennen de rol van de moeder, die geen raad weet met de ziekte van haar man en zich uit alle macht staande probeert te houden, maar daarbij haar dochter uit het oog verliest.

De dvd “Vlieg!” is te bestellen via www.ypsilon.org/webwinkel. Prijs: € 14,45.

 

 

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster