U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

De Windroos wint Ria van der Heijdenprijs 2009

24-03-2009

Klik hier voor de foto-impressie van de uitreiking

Leer- en werkproject De Windroos uit Amstelveen heeft de Ria van der Heijdenprijs 2009 gewonnen. De Windroos zorgt voor een integraal steunsysteem voor sociale activering, opleiding en toeleiding naar de arbeidsmarkt voor jongeren met een psychische beperking. De prijs bestaat uit een kunstwerk en een bedrag van 5000 euro; de winnaar moet het geld aanwenden om het welzijn en de kwaliteit van leven van chronische psychiatrische patiënten te verbeteren. Initiatiefnemer Corry Punch-Venneman ontving de prijs uit handen van juryvoorzitter Jaap Bakker.

De kracht van het programma van De Windroos is volgens de jury de snelle en intensieve begeleiding. Heel bijzonder en belangrijk voor het langetermijneffect is het steunsysteem van De Windroos. Deelnemers, en hun begeleiders in werk of studie, kunnen drie jaar lang blijven steunen op De Windroos.

 

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster