U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Nieuws

MIND Familie-/Naastendag Geef je grenzen aan?! - Inschrijving geopend

30-01-2020

Op zaterdag 14 maart 2020 vindt in Amersfoort alweer de derde MIND Familie-/Naastendag plaats. Een dag die u niet wil missen! Het thema is: ‘Geef je grenzen aan?!’ Iedereen die zich als naaste of familielid van iemand met een psychiatrische aandoening betrokken voelt is welkom en kan zich vanaf vandaag inschrijven.

Het programma bevat o.a. een inleiding over de complexiteit van grenzen stellen door zus-van en SVP Marian Zegwaard; een intermezzo van ‘Karlijn vlogt’ en keuze uit maar liefst 21 informatieve en ontspannende workshops. Daarnaast is er genoeg ruimte voor ontmoeting, contact en het uitwisselen van informatie en ervaringen.

Ypsilon organiseert de dag samen met andere organisaties verbonden aan MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten.

Klik hier om u aan te melden én voor meer informatie over het programma, de workshops, de locatie en de toegangsprijs van € 30,00.

                                                              

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster