U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Vereniging

Reizen met subsidie

02-03-2009

De Dr. Wittenberg Stichting heeft aan Stichting Radar Reizen een subsidie toegekend die beschikbaar is voor leden (en/of hun familie) van Ypsilon.

Het doel van de subsidie is om vakanties voor mensen met een psychische beperking beter betaalbaar te maken. Concreet houdt dit in dat u zelf de reissom en de annuleringsservice betaalt en u achteraf de begeleidings-, zorg- en organisatiekosten terug ontvangt. Indien u hiervoor in aanmerking wilt komen, dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:
- U bent of uw familielid is lid van Ypsilon
- Uw inkomen is maximaal 120 procent van het bijstandniveau of u bent woonachtig in een instelling.
- U bent gediagnosticeerd met een psychiatrische ziekte.
- U bent in 2008 niet op vakantie geweest.
Indien u voldoet aan deze voorwaarden, kunt u bij Radar een aanvraagformulier opvragen via reizen@stichting-radar.nl of via (0575) 538630.

Radar

Radar Reizen biedt zorgreizen en professioneel begeleide reizen aan voor mensen met psychiatrische beperkingen naar bestemmingen in Nederland en vele landen in Europa.
U kunt de reisgids voor 2009 opvragen bij Radar Reizen.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster