U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Vereniging

Leden kunnen met e-mailadres inloggen

15-10-2008

Het nieuws dat Ypsilon haar website heeft vernieuwd is bepaald niet tegen dovemansoren gezegd. Sinds de lancering eerder deze week registreerde Kingsquare, de provider van de nieuwe site, meer dan 250.000 hits.

Ook aan de oproep om technische onvolkomenheden te melden geven bezoekers massaal gehoor, waarvoor overigens grote dank! Ypsilon werkt er hard aan om alle opmerkingen te verwerken. Zo leidt de link op de agenda naar meer informatie over de aankomende Studiedag nu ook echt naar meer informatie.

Ook over de inlog-procedure  komen nog altijd vragen. Vanaf woensdag 15 oktober kunnen leden inloggen met een gebruikersnaam die gelijk is aan het e-mailadres dat ze aan Ypsilon opgaven.
Voor wie met inloggen een probleem houdt, is een speciale pagina aangemaakt met inlog-tips die wordt geactualiseerd zodra er nieuws te melden is.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster