U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Vereniging

Mantelzorg award 2017- Stem op mantelzorger GGZ Wies van den Nieuwendijk

17-10-2017

Moeder, mantelzorger, mantelzorgondersteuner, Ypsilongroepsleider,- belangenbehartiger en -bestuurslid Wies van den Nieuwendlijk is genomineerd voor de Mantelzorgaward 2017.

Stem op Wies door hier te klikken

De nominatie voor Wies van den Nieuwendijk is ingestuurd door (familie)leden van de Ypsilongroep Gouda/Alphen aan den Rijn, waarvan Wies contactpersoon is: 'We vinden het bijzonder dat iemand naast zijn eigen zorg zó kan zorgen voor een ander (...) Ze betekent zoveel voor ons als ouders, maar ook de progfessionele hulpverlening kan altijd rekenen op haar hulp.'

Ypsilon ondersteunt de nominatie van harte!
Wij stemmen allemaal op Wies! Ypsilon werkt er hard aan om mantelzorgers meer aandacht te geven. Dit is een mooie gelegenheid om 'dé mantelzorger GGZ' - die de zwaarst belaste is van alle mantelzorgers - via Wies in het zonnetje te zetten', aldus Ypsilondirecteur Bert Stavenuiter.

Uit alle nominaties heeft een vakkundige jury (die uiteraard bestaat uit mantelzorgers) de 10 meest aansprekende verhalen gekozen. Vanaf vandaag tot en met 31 oktober kunt u stemmen!

Stem op Wies door hier te klikken

 

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster