U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Vereniging

Inzenden nominaties Ria van der Heijdenprijs tot 1 oktober!

31-08-2010

Inzenden nominaties Ria van der Heijdenprijs tot 1 oktober!

Tot 1 oktober 2009 kunt u nog personen, organisaties of instellingen nomineren voor de Ria van der Heijdenprijs. De prijs, genoemd naar de oprichter van Ypsilon, wordt jaarlijks toegekend aan een persoon of personen die iets bijzonders gepresteerd hebben op een gebied waar Ria van der Heijden achter zou hebben gestaan: het gebied dat betrekking heeft op de chronische patiënt.

De prijs, uitgeloofd door Delta Psychiatrisch Centrum te Poortugaal, bestaat uit een geldbedrag van 5.000 euro en een kunstwerk. Het geld is bestemd voor een vervolg in het verlengde van de prestatie waarvoor men de prijs heeft gekregen. 

Het is de bedoeling dat de prijswinnaar na een jaar laat zien wat hij/zij met het geld gedaan heeft. Kijk op www.riavanderheijdenprijs.nlvoor informatie over de criteria en deelnemingsformulier. 

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenNaar het overzicht van nieuwsberichten
sluit venster