U bent hier:
  1. home
  2.  > Ypsilon
  3.  > vacatures

mei 2018

Kent of bent u de nieuwe penningmeester van Ypsilon?

Aan het einde van 2018 eindigt de tweede bestuurstermijn van Fred Steenwinkel. Hij kan niet meer worden herbenoemd. De vereniging Ypsilon is daarom op zoek naar een nieuwe penningmeester. 

Het bestuur van Ypsilon bestaat uit 5 leden. Er is sprake van een goed communicerend en collegiaal bestuur. Het bestuur bespreekt met de directeur in ca. 8 vergaderingen per jaar de gang van zaken binnen de vereniging. Daarnaast wonen de leden drie keer per jaar de landelijke ledenraad van Ypsilon bij en de jaarlijkse beleidsdag met de medewerkers van het landelijke bureau.
De ledenraad benoemt bestuursleden van de vereniging. Statuten en huishoudelijk reglement zijn op aanvraag beschikbaar. Ypsilon betaalt geen vacatiegeld. Gemaakte onkosten kunnen worden gedeclareerd.

Bent u geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie of maak een afspraak met directeur Bert Stavenuiter of een van de bestuursleden via het landelijk bureau: bert@ypsilon.org of 088 000 21 20.

 

 

maart 2018

Vrienden zoekt secretaris

Het bestuur van de Vrienden van Ypsilon is op zoek naar een secretaris. De stichting ondersteunt de vereniging Ypsilon als een ware Vriend.

Bent u geïnteresseerd? Klik dan hier voor een omschrijving van de functie. De vergaderingen met het bestuur zijn viermaal per jaar op het landelijk bureau in Den Haag.

Klik hier voor meer informatie

 

 

januari 2018

Ypsilon Nieuws zoekt versterking!

Zou u het leuk vinden om mee te werken aan YN?

Klik hier voor meer informatie

sluit venster