U bent hier:
  1. home
  2.  > zorg en herstel
  3.  > wonen
  4.  > vraag en aanbod

Vraag en aanbod

Zoekt u een geschikte woonvoorziening? Wilt u in contact komen met mensen die samen met u een wooninitiatief willen starten? Is er plaats over in uw eigen wooninitiatief? Hier biedt Ypsilon u de mogelijkheid om elkaar te vinden.

Gezocht: belangstellenden voor een nieuw wooninitiatief!

december 2019 - De Stichting Plus Wonen wil een nieuw woon-/zorgproject starten voor mensen met een psychotische kwetsbaarheid. Ons vorige project hebben wij afgerond.
Lees hier meer over Stichting Plus Wonen. 

Wat willen wij? 
Het bestuur onderzoekt of er voldoende belangstelling is om samen met geïnteresseerden een volgend project op te starten. Wij hebben de expertise en weten de valkuilen, maar kunnen het niet alleen en hebben actieve mensen nodig. Eerst gaan we kijken hoeveel belangstelling er is en dan zorgen we voor een bijeenkomst om nader kennis te maken en de mogelijkheden door te spreken.

Interesse? 
U kunt zich eenvoudig opgeven per e-mail. Een inschrijfformulier kunt u vinden op de website en dat dan versturen naar info@stichtingpluswonen.nl. Wilt u telefonisch contact dan kunt u bellen met John Verkaik, de voorzitter, M 06-21881559 (tussen 19-21 uur).

Wilt u hier zelf een oproep plaatsen?
Stuur uw tekst dan naar wonen@ypsilon.org

Hein Koger blogt
Over politieke ontwikkelingen en de gevolgen voor familie en patiënt
sluit venster