U bent hier:
  1. home
  2.  > Ypsilon
  3.  > contact
  4.  > Ypsilon in het land

Ypsilon in het land

'Wegwijzer'

Door het hele land heen vinden gespreksbijeenkomsten van Ypsilon plaats en komen vrijwilligers actief op voor de belangen van naasten. Ook voor die van jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Voor advies of hulp kun je hen benaderen. Je bent van harte welkom op een gespreksgroep. Wilt je vaker komen, word dan lid van Ypsilon. Daar kun je veel aan hebben. Want je staat er niet alleen voor. Duizenden Ypsilonleden, net als jij familieleden en naasten, kunnen je helpen.

Je bent ook welkom bij activiteiten in andere regio's. In de Ypsilonagenda zie je (aan het Ypsilonlogo) waar en wanneer er iets te doen is. 
Klik hier voor de agenda

De privé-contactgegevens van vrijwilligers in de regio zijn alleen voor leden toegankelijk. Niet-leden kunnen contact opnemen met het landelijk bureau van Ypsilon, elke werkdag van 10 tot 16 uur via 088 000 21 20 of via ypsilon@ypsilon.org. Doen!

Speciale groepen

Voor partners, broers en zussen, kinderen-van, nabestaanden na zelfdoding en familieleden van mensen uit de forensische psychiatrie heeft Ypsilon een speciaal aanbod.
Voor deze groepen organiseert Ypsilon bovenregionale bijeenkomsten.

Gespreksgroepen per e-mail

Ypsilon organiseert een groot aantal gesprekgroepen waarvoor u niet de deur uit hoeft: de gespreksgroepen per e-mail.
Klik hier voor uitleg en informatie.

MIND Ypsilon-afdelingen

Als je ingelogd bent, kun je klikken op een plaats en de informatie van de betreffende regio verschijnt. Om onze vrijwilligers te beschermen zijn deze gegevens alleen toegankelijk voor leden. Klik hier om in te loggen.

Regiogroepen in Nederland

sluit venster