Kom op Verhaal in Deventer

‘Als er weer iets misgaat met mijn broer weet ik dat schrijven me zal helpen het te verwerken.'
'Deze cursus kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik zou hem anderen ook aanraden.'

Onder het motto ‘Kom op verhaal’ schrijft u (delen van) uw levensverhaal, aan de hand van sleutelervaringen en keerpunten. En dat alles onder deskundige en bezielende begeleiding. Het doel van de schrijfcursus is middels schrijven komen tot bewustwording en je krachtig voelen.

Ypsilon organiseerde deze cursus voor familieleden dit jaar al twee maal en met groot succes. In januari start er opnieuw een groep, nu in Deventer. Het gaat om creatieve uitingen, niet om de techniek. De familieleden die vorig jaar aan de cursus deelnamen waren razend enthousiast, zij gaven cijfers variërend van 8,6 tot 9,2.

Tijdens de cursus krijgt u handvatten aangereikt om zelf thuis verder te schrijven. Het uitgangspunt daarbij is: alles mag, maar niets hoeft.

De cursus wordt georganiseerd voor twee groepen: een is specifiek bedoeld voor ‘kinderen-van’, de andere ‘gemengde groep’ staat open voor alle familieleden.
De cursus wordt verzorgd door een zeer ervaren trainer/schrijfdocent: Monique Engelbertink van www.ervaringsverhalen.nl.

Aanmelden

De cursus vindt plaats in Deventer op op 4 zaterdagen: 31 januari, 14 februari, 7 maart en 21 maart van 13.00 tot 16.00 uur.
Locatie: De Fermerie, Deventer (goed bereikbaar met openbaar vervoer)
Prijs voor leden bedraagt: € 125,-, voor niet-leden: € 175,-.
U kunt zich vóór 15 januari aanmelden via de website: www.ypsilon.org/schrijfcursus   

Klik hier voor het artikel ‘Schrijven is vrijheid’ in YN van een van de deelnemers aan de cursus van vorig jaar!

 

 

Grijp uw kans. Doe mee met de cursus Kom op Verhaal in Deventer. Tientallen Ypsilonleden gingen u voor. Zij hadden er heel veel aan.

ANBI logo