Advies en steun

Voor telefonisch of online advies en steun kun je terecht bij de landelijke adviesdienst van MIND Ypsilon. De adviesdienst bestaat uit medewerkers van Ypsilon. Ze luisteren, denken met je mee en geven advies vanuit jarenlange expertise en ervaring.

Telefonisch advies

Bel voor de telefonische adviesdienst (088) 000 21 20, bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur. De medewerkers op het landelijk bureau bieden je informatie, advies of een luisterend oor. Leden kunnen voor telefonisch advies ook terecht bij de vrijwilligers in de regio.

Ook niet-leden kunnen terecht bij de Adviesdienst. We helpen je graag. Om deze service te kunnen bieden vragen we je om Mind Ypsilon te steunen. Dat kan door lid te worden of door een donatie te doen. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen blijven helpen!

Online advies

Leg je vraag per e-mail voor aan een team van experts. De mensen van de adviesdienst online geven meestal binnen 48 uur antwoord. Het team bestaat uit vrijwilligers, met elk hun eigen ervaring en werkveld. Je vraag wordt vertrouwelijk behandeld. Stel je vraag via adviesdienst@ypsilon.org

Bij het Nationale Zorgnummer kun je terecht met vragen over zorg, ondersteuning en participatie.

Nieuw: advies via Whatsapp

Vanaf 27 maart kun je ook een appje sturen aan de mensen van onze Adviesdienst via (06) 2201 20 33

Andere vormen van steun

Behalve de adviesdienst biedt MIND Ypsilon nog veel andere vormen van steun. Je kunt terecht bij onze gespreksgroepen, terugvallen op onze informatiebrochures en ons tijdschrift YN of gebruik maken van ons aanbod in de regio.

Verder maakte Ypsilon een flyer met informatie over de hulp die er voor naasten beschikbaar is. 

Sterk, weerbaar, zelfbewust

Dat is niet voor niets de naam van de brochure waarin beschreven staat waarmee MIND Ypsilon jou kan helpen om sterker, weerbaar en zelfbewuster te worden ten opzichte van jezelf, je naaste en je omgeving.

Leden ontvangen de brochure
‘Sterk, weerbaar, zelfbewust’ gratis bij hun lidmaatschap. 

Meer informatie

  • Wil je meer weten over het lidmaatschap van Ypsilon en/of direct lid worden? Klik dan hier.

Meer weten?

Neem contact op met

Marjo Markx

Advies/projecten/vrijwilligersondersteuning

Lid worden?

150 vrijwilligers en omgerekend 5 fulltime krachten komen dagelijks op voor de familieleden en naasten van meer dan 100.000 mensen met psychosegevoeligheid. Voor jou. De vereniging MIND Ypsilon kan haar werk doen dankzij de contributies van haar leden. Help mee. Voor 64 euro per jaar ben je lid en profiteer je van de vele voordelen.

Meld je aan als lid

Was deze informatie nuttig/interressant?

Graag vragen wij je ons te ondersteunen, informeren en versterken van naasten

    Blijf op de hoogte

    Ontvang onze nieuwsbrief via de mail.

    Schrijf je hier in

    ANBI logo