Nieuws

Ypsilon speurt naar nieuws in algemene media en vakbladen en plaatst nieuwsberichten die interessant zijn voor naasten van mensen met psychische problemen.

Lees ze hier of schrijf je in voor de nieuwsbrief ‘Nieuws voor Naasten’.

Lees ervaringsverhalen van naasten, reportages over woonvormen, werk- en dagactiviteiten, wat er in de regio gebeurt, interviews met naasten, hulpverleners of onderzoekers, columns, verenigingsnieuws, boekbesprekingen en nog veel meer interessante artikelen in kwartaalblad YN.

Er gebeurt veel in het land dat interessant is voor naasten van mensen met psychische problemen. Vind gemakkelijk plaats en data van (regionale) gespreksgroepen, themabijeenkomsten, lezingen, congressen, tentoonstellingen, voorstellingen, enzovoort. 

Benieuwd welke onderzoeken er gaande zijn op het gebied van psychose en psychiatrie? Misschien zelfs meedoen?  Kijk hier voor lopende onderzoeksprojecten. https://www.ypsilon.org/onderzoek/

Ypsilon komt bij zorgverleners, beleidsmakers en politici, in Den Haag en bij gemeenten continu op voor de belangen van mensen met een (ernstige) psychische kwetsbaarheid en de positie van hun naasten.

ANBI logo