Programma Familie-/Naastendag is rond

Op zaterdag 6 oktober vindt in Amersfoort de tweede MIND Familie-/Naastendag plaats met als thema ‘Welke rol speel jij?’.

In het ochtendprogramma speelt het Toetstheater een interactieve voorstelling over 'relationele zorg' en vertelt Nanette Waterhout over haar eigen herstelproces en haar ervaringen als kind-van en zus-van. In de wandelgangen is er volop ruimte voor ontmoeting, contact.en het uitwisselen van informatie en ervaringen. Na de welvoorziene lunch kunt u kiezen uit veel interessante workshops. 
Iedereen die zich als naaste of familielid van iemand met een psychiatrische aandoening betrokken voelt is welkom en kan zich inschrijven.

De Familie-/Naastendag is georganiseerd door MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten. Ypsilon maakt deel uit van MIND.

Klik hier voor meer informatie over het programma, de locatie en de toegangsprijs.
Klik hier om u direct aan te melden. 

 

 

 

 

 

De Familie-/Naastendag is voor Ypsilonleden de opvolger van de Ypsilon studiedag die Ypsilon jarenlang organiseerde. De MIND Familie-/Naastendag heeft de sfeer en inhoud die u van Ypsilon gewend bent. Met een veelzijdig programma, veel ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van informatie en ervaringen. Iedereen die zich als naaste of familielid betrokken voelt is welkom.

ANBI logo