Jody Sluijter in Den Haag

Let op: de datum van de  regiobijeenkomst van Ypsilon Den Haag/Voorburg staat verkeerd in YN.

De juiste datum is: 28 juni! 

Let op: de datum van de  regiobijeenkomst van Ypsilon Den Haag/Voorburg staat verkeerd in YN.

De juiste datum is: 28 juni!

 

Uitnodiging:

Graag nodigen we u uit voor de regiobijeenkomst Ypsilon Den Haag/Voorburg op
maandag 28 juni 2010 om 19.15 uur
in Het Landhuis, Dadelplein 1, Den Haag

Het Landhuis bevindt zich op het terrein van Parnassia in Den Haag. Te bereiken met tramlijn 2, halte Walnootstraat of bus 21, halte Groen van Prinstererlaan. Ontvangst met koffie en thee vanaf 19.15 uur, de bijeenkomst start om 19.30 uur.

Onze gastspreker is dhr. Jody Sluijter

Hebt u vragen op het gebied van uitkeringen, verzekeringen, wonen, werken of bewindvoering? Dan kunt u terecht bij sociaal-juridisch consulent Jody Sluijter. De heer Sluijter is jarenlang werkzaam geweest als maatschappelijk werker bij de Rivierduinen te Oegstgeest en was een aantal uren vrijgesteld voor het consulentschap van Ypsilon. Sinds november 2006 is Jody met pensioen, maar zijn werk voor Ypsilonleden gaat gewoon door.

Jody is ook werkzaam bij de Stichting Nu voor Later. Deze stichting komt voort uit en werkt nauw samen met Ypsilon en kan optreden als bewindvoerder voor mensen met schizofrenie en adviseren in het doolhof van sociale voorzieningen, gezondheidszorg en wettelijke bepalingen. Jody geeft met hulp van externe deskundigen zowel voor Nu voor Later als voor Ypsilon adviezen over zaken als onderbewind- en ondercuratelestelling, juridische-, fiscale- en uitkeringszaken en testamenten.
Het is ons streven u een leerzame avond aan te bieden met veel nuttige informatie en u handvatten te geven om problemen op deze gebieden op te lossen.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op maandag 28 juni!

afdeling Ypsilon Den Haag/Voorburg

Contactpersoon: Yvonne Philipse
Tel.: 06 – 104 86 879
E-mail: ypsilondenhaag@gmail.com
 

ANBI logo